Аут от кризата или пълен фарс: ЦСКА е пълен аутсайдер, но не може да си позволи загуба от Лудогорец


Аут от кризата или пълен фарс: ЦСКА е пълен аутсайдер, но не може да си позволи загуба от Лудогорец
Снимка: Ivan Ivanov / LAP.bg

7779 0

Време е за първото голямо дерби в българската Първа лига с участието на "зелени", "червени" или "сини". В случая един срещу друг се изправят отборите, които до последния кръг през миналия сезон си оспорваха титлата - Лудогорец и ЦСКА. Предвид слабата форма на "армейците" и в Европа, и в България, както и че срещата е в Разград, то едва ли е изненада, че "орлите" са сериозен фаворит. Това потвърждава и платформата за онлайн спортни залози Sesame.bg.

Начален бонус за спортни залози в Sesame.bg - всичко за офертата

ЦСКА ще опита да закрепи кризата с победа над Лудогорец

Този сблъсък за футболистите на Ивайло Петев идва между двата от третия квалификационен кръг на Лига Европа срещу Астана. Те загубиха първия с 1:2 и на "Хювефарма Арена" ще трябва да обръщат развоя. Евентуален успех срещу основен конкурент за титлата би повдигнал духа и самочувствието преди така важния реванш.

Предимството за Лудогорец е сериозно, като летящият коефициент на Sesame.bg за триумф над Нестор Ел Маестро и компания е 1,86. Ставката пък за втори успех през кампанията в полза на "червените" е 4,87. Съответно пазарът за равенство между двата отбора е 3,76. Те се изправят един срещу друг в неделя, 13-и август, от 21:15 часа българско време.

В каква форма са Лудогорец и ЦСКА преди дербито?

"Орлите" на Петев са в серия от три поредни мача без победа в европейските клубни турнири (две загуби и едно равенство), но в Първа лига печелят последните си два срещи с по 5:0. Трябва да се отбележи и че във всеки един мач от началото на кампанията те неизменно се разписват, без значение от крайния резултат.

Sesame приема разплащания с криптовалути

ЦСКА пък е със само една победа от пет мача през новия сезон (две загуби и две равенства). Все пак отборът е непобеден в първенството, където има една победа и две равенства. Тимът обаче отбелязва трудно попадения, като във въпросните пет срещи се е разписал едва два пъти.

Ще си спретнат ли Лудогорец и ЦСКА голово зрелище?

Коефициентът на Sesame.bg за това все пак в този двубой двете нападения да се развихрят и да станем свидетели на ново зрелище между двата тима и над 3,5 попадения в срещата е 3,90, докато за под 2,5 гола в мача е 1,74. В последните четири мача между тези опоненти са паднали общо 13 попадения (10 за "зелените" и 3 за "червените"), което прави средно по над 3 гола на мач.

Ставката пък съответно за това и Лудогорец, и ЦСКА да съумеят да си отбележат по поне едно попадение в двете врати за трети път в последните четири срещи е 2,01, докато пазарът за няма гол/гол е 1,78.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички