Сребърната Мирела: Рио е магическо място, горда и щастлива съм


Сребърната Мирела: Рио е магическо място, горда и щастлива съм
Снимка: Getty Images/Guliver

987 0

Мирела Демирева заяви, че медалът е най-добрата отплата за всичките ѝ лишения през годините и за постоянната жерта на личен живот и свободно време, за сметка на тренировките.

"Аз плаках от радост след медала, родителите ми също плакаха от радост, когато ги чух", заяви Демирева пред БНТ.

"Опитвала съм и триатлон, отраснала съм на стадиона, на пистата, в Белмекен. Имах възможността да видя какво е да си спортист и какво е да си треньор, което ме изгради като характер и човек.

Освен, че гледам към Токио 2020, гледам и към 2-та метра. Това е гросмайсторската височина и това е моята мечта. С новия си треньор се разбрахме, че именно това е целта ми и това сме си обещали.

Когато се контузих и ми казваха, че няма да скачам повече, се получи така, че избрах да се разделим с предишния си треньор и много съжалявам за това. Благодаря ѝ за всичко (на Лили Видева)".

Демирева благодари на всички хора, които са ѝ помагали през годините, като подчерта, че е излязла именно за медал. "Исках много да опитам 2 метра в Рио, което е магическо място, насладих се на Игрите. Опитът да скоча 2 метра, шансът и куражът, които си дадох, ме карат да съм горда и щастлива", каза още Демирева.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички