Силвия Дънекова: Животът ми е разбит


Силвия Дънекова: Животът ми е разбит
Снимка: Gulliver/ Getty Images

1525 0

„Не съм единствената, но за съжаление съм една от тези, уличени в употребата на допинг. Не се чувствам виновна", това заяви Силвия Дънекова, която бе уличена в допинг и изгонена от Олимпиадата в Рио.

"Няма как да съм го направила умишлено. Може би не трябва аз да обяснявам какво е това. Това е един препарат, който от много години WADA го изследва", допълни още тя в сутрешния блок на Нова тв.

"Това е препарат, който повишава хемоглобина и дава някаква издръжливост. Той е забранен много отдавна. Това е препаратът, който унищожи колоезденето. Във Франция само да те хванат, че го носиш в раницата си, могат да те вкарат в затвора", поясни още тя.

Какво е оправданието на Силвия Дънекова за допинга?

Дънекова разкри, че наистина са ѝ минали много мрачни мисли, след като е разбрала, защото за нея спортът е всичко.

"Сигурна съм, че мога да бъда нападната, и съм сигурна, че така ще се случи. Надявам се това да не се отрази на работата ми, за да мога да стъпя на нещо малко и да продължа да градя живота си. Аз знам, че не съм го направила. „Животът ми е разбит на хиляди парчета. В спорта съм от 25 години. Това е смисълът на живота ми“, каза още спортистката.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички