Бързаков разкри кое провали Тайбе и Мими в Рио


Бързаков разкри кое провали Тайбе и Мими в Рио

1964 0

"Очакванията към борбата определено тежат много. Към нас имаше очакване да вземем поне още един медал, затова Тайбе Юсеин и Мими Христова бяха пренавити".

Това заяви селекционерът на националния отбор по борба за жени Серафим Бързаков при завръщането си от Олимпийските игри в Рио де Жанейро, предаде БГНЕС. Именно борбата донесе единственото отличие за България – бронзовия медал на Елица Янкова в категория до 48 килограма.

"Виждате, че в последните години има израстване в женската борба. В някои категории има по десет момичета, които са много равностойни и е наистина трудно. За мен специално моите състезателки и Тайбе, и Мими бяха потенциални медалистки, но за съжаление не се получи. Имаше напрежение при тях и то се видя в срещите им”, сподели Бързаков.

Наставникът коментира представянето и на част от другите ни борци в Рио.

"Дубов в интерес на истината се сбори много добре. Гледах резултатите му и очевидно си е провел добре срещите, но за съжаление му е липсвал късмет, за да вземе медал. Борислав Новачаков също не бива да бъде подценяван. Той е млад състезател, много упорит и може да поднесе изненада”, допълни той.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички