Съсипаха от освирквания Неймар на Игрите в Рио


Съсипаха от освирквания Неймар на Игрите в Рио

1826 0

Мощни освирквания срещу себе си чу Неймар, любимецът на Бразилия. Мисията "първо олимпийско злато" започна с неочакван фалстарт - 0:0 срещу ЮАР.

ВСИЧКИ РЕЗУЛТАТИ ОТ ПЪРВИТЕ МАЧОВЕ В РИО

Освен Неймар на терена за "селесао" излязоха новото попълнение на "Манчестър Сити" Габриел Жезус и детето-чудо на "Сантос" Габриел Барбоса. На бразилските магьосници не помогна и червеният картон на Мотхоби Мвала още в 10-ата минута на второто полувреме.

Неймар бе най-близо до гол за домакините и това разгневи публиката на стадион "Мане Гаринча" в столицата Бразилия. На трибуните дойдоха 69 000. "Всичко беше наред, липсваше само голът - каза техничарят Маркиньос от "Пари Сен Жермен". - Показахме характер, играхме добре. На повече грешки нямаме право."

Неймар отказа да участва в първия тим на Бразилия на Копа Америка, за да помогне за първото олимпийско злато. Заради тази мисия той ще изпусне и старта на сезона в "Барселона", припомня "Труд".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички