Григор Димитров подмина с мълчание родните медии в Рио


Григор Димитров подмина с мълчание родните медии в Рио
Снимка: Getty Images/Guliver

3248 0

Григор Димитров се е държал неприемливо след загубата си от Марин Чилич на олимпийския турнир по тенис на Игрите в Рио. Той не е дал никакви изявления пред българските медии, съобщава пратеникът на вестник "Труд" в Рио.

Тенисистът първо подминал камерата на БНТ в миксзоната, а след това отказал да разговаря и с акредитираните журналисти от българските медии на Олимпиадата.

Това Григор направи след официалната покана да даде изявления, отправена му от пресаташето на Българския олимпийски комитет Тодор Шабански. Минути по-късно, на излизане от съблекалнята, Димитров отклони и втората покана на Шабански все пак да сподели с българските журналисти впечатленията си от мача.

Няколко часа по-късно Димитров напусна Рио, след като си презавери билета. Тенисистът се върна в САЩ„ където ще се готви за предстоящите турнири, в които ще участва. Така практически той се отказа от участие в заплануваните мачове на двойки с Цветана Пиронкова.

Припомняме, че наскоро лекоатлетът Тихомир Иванов се оплака, че е бил подминат от тенис звездата, след като го е поздравил в олимпийското село.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички