Бразилската публика разплака французин по време на награждаването


Бразилската публика разплака французин по време на награждаването
Снимка: Getty Images/Guliver

1800 0

Френският състезател в овчарския скок при мъжете Рено Лавийени не скри огромното си разочарование от поведението на бразилските фенове по време на състезанието от Олимпиадата в Рио.

Французинът не успя да сдържа сълзите си, след като беше освиркан отново на церемонията по награждаването на олимпийските медалисти в дисциплината овчарски скок. Световният рекордьор Лавийени не успя да защити титлата си от Лондон 2012, след като завърши втори с 5,98 метра, на 5 сантиметра зад представителя на домакините Тиаго Да Силва.

 

По време на оспорвания двубой за златото французинът беше бурно освиркван от публиката при опитите си на олимпийския стадион в Рио де Жанейро, която яростно подкрепяше сънародника си.

Пред France 2 Лавийени, коментира че се е чувствал крайно некомфортно по време на самото състезание, тъй като публиката непрекъснато го е освирквала, заради което трудно се е концентрирал.

"На никого не бих пожелал да преживее това, през което ми се наложи да премина в Рио", сподели той.

Състезателят добави, че заради хората, които са го освирквали няма никакво желание да остава в Рио до края на Олимпиадата.

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички