ВИДЕО: Песен за национал на Северна Ирландия подлуди социалните мрежи


ВИДЕО: Песен за национал на Северна Ирландия подлуди социалните мрежи

7035 0

Европейското първенство по футбол е в разгара си, а феновете в тръпнат в очакване на мачовете. Въпреки неприятните сцени, които се разиграват по улиците на Париж с английски и руски фенове, то привържениците на Северна Ирландия показаха как истински могат да се забавляват.

Нападателят на Северна Ирландия Уил Григ може да се погвали с нещо, което другите играчи на Евро 2016 нямат. А именно, песен, посветена на него...

Григ не бе играл футбол на по-високо ниво от Лига 1, но през този сезон предизвика истинска истерия. Отбеляза 28 гола и помогна на своя тим Уигън да се класира за Чемпиъншип, като спечели и голмайсторската класация.

Тогава феновете на английския тим започнаха да скандират "Will Grigg's On Fire" (в превод: "Уил Григ е под пара") с мелодията на популярната песен "Freed From Desire" на Gala. Динамичната песен бързо завладя и феновете на Северна Ирландия, които не пропускат да я пеят преди мач на националния тим на Европейското. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички