В Атлетико треперят: Ще остане ли Симеоне?


В Атлетико треперят: Ще остане ли Симеоне?

561 0

Полузащитникът на Испания и Атлетико Мадрид Коке изрази надежда, че „дюшекчиите” ще задържат старши треньора Диего Симеоне.

„От изключително значение е Симеоне да остане в Атлетико, защото неговото влияние върху нас е огромно – той ни помага и ни вдъхва спокойствие. Не е изненадващо, че той обмисля бъдещето си, все пак ние се състезавахме на най-високо ниво през последните четири години, което без съмнение е изтощаващо. Имахме невероятен сезон. За съжаление загубихме финала и е нормално това да те накара да помислиш относно своето бъдеще”, заяви Коке.

Аржентинецът пое Атлетико през 2012 година, като за този период превърна клуба в един най-силните в Европа. Начело на „дюшекчиите” Симеоне спечели шампионската титла в Ла Лига през сезон 2013/2014, Купата на Краля (2013), Суперкупата на Испания (2014), Лига Европа, както и Суперкупата на Уефа през 2012, а освен това изведе отбора и до два финала в Шампионската лига през 2014 и 2016. И в двата случая обаче Атлетико загуби драматично от своя градски съперник Реал Мадрид. Именно след сблъсъка на „Сан Сиро”, загубен след дузпи, специалистът сподели, че има нужда от време, за да помисли относно бъдещето си в клуба.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички