Топ 5 на футболистите, които се надяват на трансфер след Евро 2016


Топ 5 на футболистите, които се надяват на трансфер след Евро 2016
Снимка: Getty Images

2140 0

Европейското първенство по футбол вече е в разгара си, а днес е последният ден от първия кръг мачове в групите. Всеки от футболистите се старае да покаже най-доброто от себе си, но причините затова може малко да се различават.

Всеки иска да спечели с отбора си турнира, но част от грачите използват Евро 2016 като възможност да впечатлят големи европейски клубове и да направят трансфер. Ето и някои от тези имена:

Анте Чорич (Хърватия)

19-годишният играч е като един най-добрите млади таланти и точно сега се надява да получи шанс за изява на голямата сцена на Европа. Хърватският национал започна на пейката срещу Турция, за да гледа вдъхновения Луда Модрич. Според наставника на настоящия му тим Динамо Загреб Чорич е по-голям талант  от Модрич, когато е бил на неговите години.  Той вече е привлякъл вниманието на клубове като Ливърпул, Манчестър Сити и Уест Хям, и ако нещо не се обърка то Евро 2016 може да е трамплин за младия хърватин.

Хакан Чалханоглу (Турция)

Въпреки разочароващото представяне на Турция срещу Хърватия, няма съмнение за огромния талант, който притежава атакуващият халф. 22-годишният Чалханоглу може да направи истински фурор и да впечатли редица клубове, но трябва първо да се оттърси от разочароващата загуба. Футболистът на Байер Леверкузен не е добър само на статистични положения, но и притежава страхотен дрибъл. В близкото минало националът изрази надежда, че иска да се превърне в "Месут Йозил за Турция".

Аркадюш Милик (Полша)

22-годишният национал е звездата засега на Полша на това европейско, след като отбеляза попадение срещу Северна Ирландия. Въпреки че остава малко в сянката на Левандовски, Милик върши голяма част от неговата работа.Вече има 11 гола в 27 мача за Полша, а официалния си дебют прави през 2012г., когато е на 18 години. Той може да бъде страхотен избор за тимове като Евертън, Тотнъм или Борусия Дортмунд.

Лерой Сейн (Германия)

Промяна в стартовия състав на Германия трудно може да се постигне, но много от футболните хора се надяват да видят 20-годишния национал в игра на това Европейско първенство. Той играе като крило в немския Шалке, а в националния тим ще трябва да се конкурира с Йозил, Мюлер и Дракслер, за да влезе в игра. Неговият дебют като национал направи през миналата година и оттогава има записани едва 3 мача. Евро 2016 обаче със сигурност няма да намали шансовете му за трансфер.

Александър Головин (Русия)

Той е единственият играч под 25 години в руския тим. В мача срещу Англия, завършил 1:1, Головин започна като титуляр. Преди това националът отбеляза 2 гола в три мача за Русия. Сега във Франция полузащитникът на ЦСКА (Москва) ще се надява да остави още по-добро впечатление, за да премине в накой европейски клуб.


 

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички