Сър Алекс подчерта кой трябва да води Англия, но...


Сър Алекс подчерта кой трябва да води Англия, но...
Снимка: Getty Images / Guliver

1171 0

Легендата в треньорската професия сър Алекс Фъргюсън е категоричен, че Англия трябва много внимателно да избере следващия си селекционер. Също така шотландецът подчерта, че търсенето за нов треньор не трябва да бъде ограничавано до Острова.

Бившият мениджър на Манчестър Юнайтед подкрепи Сам Алърдайс за поста, но въпреки това изрази мнение, че англичаните не трябва да бързат с избора си.

"Проблемът е, че имаше много очаквания към представянето на Англия, които не се реализираха. Сега трябва да се вземат мерки. Сега трябва да се работи по план Б", каза Фъргюсън пред "Sky Sports".

Евро 2016 постави ужасяващ рекорд

"Много е трудно да се намери правилният човек, а и в Премиър лийг има само 3-ма английски представители. Смятам, че с опита си Сам е правилният избор.

Но мисля, че търсенето трябва да е по-широко и да се избере най-точният човек. Ако е Сам, значи е той и той е правилният избор. Слава Богу, не аз правя този избор - много е труден. Но Сам без съмнение е най-добрият английски кандидат", сподели още Сър Алекс.

Англия остана без селекционер, след като Рой Ходжсън напусна тима след ужасяващото представяне на Евро 2016 и отпадането от Исландия.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички