Роналдо в ролята на тим лидер и треньор във финала на Евро 2016 (ВИДЕО)


Роналдо в ролята на тим лидер и треньор във финала на Евро 2016 (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

3515 0

Кристиано Роналдо бе контузен тежко още в 10-ата минута на финала на Евро 2016, който Португалия спечели с 1:0 срещу Франция след продължения.

Това обаче не означава, че великият голмайстор не е допринесъл значително за триумфа на "мореплавателите" над "петлите".

РОНАЛДО НЕ МОЖА ДА СДЪРЖИ СЪЛЗИТЕ СИ ПРИ СМЯНАТА

През цялото време, което прекара на пейката, Роналдо не спираше да окуражава съотборниците си на терена от страничната линия. След като бе трогнал феновете с искрените си сълзи от мъка, докато напускаше принудително терена, Роналдо използва хъса си, за да вдъхне кураж на останалите играчи.

Той непрекъснато им крещеше и ги вдъхновяваше да не спират да се борят срещу звездите на Франция, а когато бе нужно, дори наелектризираше и обикновено спокойния си треньор Фернандо Сантош.

Роналдо определено блесна и като треньор в последните 15-ина минути на двубоя, с което заслужи не само признанието на съотборниците си, а и на всички фенове.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички