Проваленият нападател в Лудогорец излиза титуляр за Белгия?


Проваленият нападател в Лудогорец излиза титуляр за Белгия?
Снимка: Getty Images

4451 0

В началото на Евро 2016 Sportlive.bg ви информира, че бившият играч на Лудогорец Кристиан Кабаселе е сред избраниците на Марк Вилмотс в националния тим на Белгия. Той се провали грандиозно при "орлите", но след като се завърна в родината си той се преквалифицира в централен бранител и сега има шанс да излезе срещу Уелс на четвъртфинал на Евро 2016.

Футболистът на Генк може да получи шанс за изява именно срещу Гарет Бейл и компания заради жестоките проблеми, които "Червените дяволи" имат в защита.

Ян Фертонген получи ужасяваща контузия в глезена, която го вади от игра до края на Евро 2016, а другият централен бранител - Томас Вермаален, е наказан за двубоя срещу "драконите". Венсан Компани пък изобщо не беше повикан на Европейското заради контузия, като от титулярната 4-ка на Белгия на терена ще е единствено Тоби Алдервейрълд.

Провален нападател в Лудогорец е на Евро 2016... като защитник

Възможно е Марк Вимотс да избере схема 3-5-2 за двубоя с Уелс, но едва ли в толкова важен двубой опитният специалист ще избере да смени схемата на своя тим. Така Кристиан Кабаселе е фаворит да излезе на терена до Алдервейрълд в защита.

Възможно е и някой от халфовете на Белгия да застане в защита. Вариантите са Аксел Витсел и Маруан Фелайни.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички