Напомниха на Кристиано за Владо Стоянов след гафа срещу Австрия


Напомниха на Кристиано за Владо Стоянов след гафа срещу Австрия

2038 0

Световните футболни издания упорито развиват темата за неуспехите на супер звездата на Португалия Кристиано Роналдо пред гола. В мача срещу Австрия голаджията не успя да реализира от игрови моменти, а после пропусна и дузпа за своя тим. Това провокира редица издания да пишат за проблемите на звездата пред гола на Евро 2016.

Испанското "ABC" отбеляза, че Роналдо има двадесет изстреля към съперниковата врата, в които не е успял да се разпише. Това от началото на турнира. Не му се получава и от дузпа. Според изданието, "Роналдо е загубил равновесие, себеобуздание и сръчност". Напомнят му се пропуските и срещу Малага, Севиля и в контролата с България, където бе спрян от Владо Стоянов.

Срамният антирекорд на Роналдо на Евро 2016

Според "El Pais", Роналдо не е успял да вкара 4 от десетте си дузпи за националния отбор на Португалия. Това са 40%. И това голямо испанско издание връща спомена за Владо Стоянов от контролата, която България изнедаващо спечели с 1:0.

"И това се случи в мач номер 128 за Роналдо с екипа на Португалия. Цифрите при Кристиано почти винаги символизират успех, но по отношение на дузпите са почти вулгарни", пише "El Pais".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички