На кои герои от Game of Thrones отговарят звездите на Евро 2016? (ВИДЕО)


На кои герои от Game of Thrones отговарят звездите на Евро 2016? (ВИДЕО)

2779 0

Популярният сайт за футбол "Squawka" подготви любопитно видео за Евро 2016, в което оприличава големите звезди (повечето свързани по някакъв начин с английската Висша лига) на шампионата на Стария континент с най-популярните герои от световно известния сериал "Игра на тронове".

Във видеото по-долу ще видите как Уейн Рууни е футболният Джон Сноу, защото "изглежда възкресен в халфовата линия, а и често жълтата преса възкликва, че "ти не знаеш нищо, Рууни"!

Антонио Конте е като Церсей Ланистър, защото е "майстор тактик, който манипулира голямата игра, за да постигне целите си - не без някои противоречия".

Томаш Росицки е Нед Старк, защото е "популярно лице, но вече аут от турнира".

Хари Кейн е Теон Грейджой, поради факта, че е бил "в миналото опасен герой, който сега е наполовина по-немощен играч, заради изтощителния сезон".

Леонардо Бонучи е Сив Червей, защото "и двамата са твърди като нокът, много изкусни и прилежни в защита, но в същото време способни да поднесат унищожителна атака".

Лука Модрич е Бран Старк - "има визия и може да гледа в бъдещето, което го прави велик четец на играта".

Димитри Пайе е Върховния врабец, защото има "неочаквано влияние, а е със скромно минало, но винаги има коз в ръкава си, когато опонентите мислят, че са на върха".

Крис Колман, разбира се, е Денерис Таргариен, тъй като "пасва по рождение, той е крал на драконите, а Денерис е кралицата".

Гарет Бейл, Арън Рамзи и Джо Алън са самите дракони, изобразени в клипчето със снимката на трите драконовски яйца, от които в последствие се излюпиха левиатаните.

Гилфи Сигурдсон е Кралят на нощта, защото е "синеок и опасен човек от замръзналия север". А както и се оказа, осминафиналът на Англия срещу Исландия се оказа своеобразния Хардхом (феновете на сериите знаят) за "трите лъва", тъй като Сигурдсон и компания ги разнищиха.

Рикардо Карвальо е Рамзи Болтън, защото и двамата са "защитници, които наистина се наслаждават на това да влизат под кожата на опонентите си".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички