Манчестър Сити с втори удар на трансферния пазар


Манчестър Сити с втори удар на трансферния пазар
Снимка: Getty Images

1758 0

Ръководството на Манчестър Сити потвърди прилвичането на звездата на Селта (Виго) Нолито. Испанският национал беше представен като официално ново попъленение на тима, след като е подписал 4-годишен договор с "гражданите".

Испанското крило изигра 4 мача като титуляр на Евро 2016, но така и не успя да помогне на своя тим да прескочи препятствието "Италия". Въпреки това Хосеп Гуардиола категорично искаше Нолито в състава си и срещу 14 милиона паунда.

НОВА ПЕСЕН ЗА ПОЗОРА НА АНГЛИЯ ВЗРИВИ МРЕЖАТА

"Ще се опитам да помогна на отбора с каквото мога. Ще направя всичко, което мениджърът иска от мен. Ще се опитам да повторя представянето си във всички клубове, за които съм играл досега.  Мисля, че Пеп Гуардиола е един от най-добрите мениджъри в света. Знае много за футбола и съм сигурен, че ще помогне за моето развитие", каза Нолито за преминаването си при "гражданите".

Това е втори потвърден трансфер за Манчестър Сити, след като по-рано беше обявено привличането на Илкай Гюндоган от състава на Борусия (Дортмунд).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички