Лоялност! Или как се отказва оферта от Байерн Мюнхен


Лоялност! Или как се отказва оферта от Байерн Мюнхен

9778 0

Една от звездите в Серия А безспорно е Марек Хамшик - 28-годишният капитан на Словакия, който изведе своята страна до осминафинал на Евро 2016. Халфът е безспорният футболист №1 в своята държава и сърцето на Наполи, който в последните години се разигра и почна да си оспорва домашните трофеи с Ювентус.

Малко обаче знаят, че Хамшик можеше изобщо да не е на "Сан Паоло", ако той беше приел офертата, отправена му на няколко пъти от Байерн Мюнхен. Оказва се, че немският колос е имал няколко оферти за играча, приети от Наполи. Самият футболист обаче не е искал да напуска любимия си тим.

ЛЬОВ С ПОРЕДНА ГНУСОТИЯ НА ЕВРО 2016 (ВИДЕО)

"Той никога няма да напусне Наполи. За словаците най-важното нещо е обстановката, в която работят. Хамшик се чувства отлично там. Чувства се почти като Бог заради отношението, което се показва към него", сподели неговият агент пред "TZ".

"Винаги съм искал той да играе в Бундеслигата, и то не къде да е, а в Байерн Мюнхен. Той обаче им отказа. Той ми каза, че на "Сан Паоло" е щастлив и не иска да сменя обстановката.

Марек е истински лидер, истински шампион и през годините подобри играта си изключително много. Въпреки това, той иска да остане в Наполи завинаги", каза още агентът.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички