Льов за двубоя с Франция: Това ще е психологическа война


Льов за двубоя с Франция: Това ще е психологическа война
Снимка: Getty Images

1351 0

Селекционерът на Германия Йоахим Льов разкри, че няма притеснения за полуфинала с Франция на Евро 2016 и съперникът е предсказуем за него.

"Франция за мен е предсказуема, както беше и Италия. Често си менят позициите в атака. Имам нужда от още малко време, за да избистря плана за мача с Франция", заяви Льов.

"Лесно е да ги наречем фаворити. Да, имаме контузени, а Франция играе у дома. Но всичко това няма значение по време на мача. Това ще е психологическа война. Аз се наслаждавам на такива мачове. Обичам да играем елиминации с подобни отбори", заяви още Льов.

Йоахим Льов проговори за "инцидента" с...

Въпреки контузията на Марио Гомес световните шампиони пак ще използват двама в атака срещу домакините. "Мюлер е напълно валиден вариант за атаката, но вероятно ние ще излезем с двама в нападение. Гьотце е играч, който много добре дърпа напред с топката в крака. Томас е футболист, чието движение в предни позиции е трудно предвидимо за съперника. Той обича да нахлува в празните пространства. Не се притеснявам, че Мюлер все още няма гол на европейското. Познавам го от доста години и съм уверен, че ще вкара в най-важния момент", коментира селекционерът.

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички