Йозил отговори на критиците: Интересува ме само...


Йозил отговори на критиците: Интересува ме само...

1307 0

Плеймейкърът на Германия Месут Йозил откри кампанията си на Евро 2016 с асистенция при победата с 2:0 над Украйна в откриващия за тима двубой. Асът на Арсенал обаче получи доста критики за представянето си в двубоя и според мнозина не е готов за тежестта, която трябва да носи по време на турнира.

Йозил обаче, който е в може би най-добрата физическа форма през кариерата си, каза, че не се интересува от мнението на фенове или специалисти, а само от това на своя треньор.

"Независимо от това какви са коментарите на хората - позитивни или негативни, не ме интересуват. За мен единственото важно е това, което иска треньорът от мен", коментира Йозил пред "Sport1".

РАЗКРИХА КАК СЕ НАГЛАСЯ ЖРЕБИЙ НА УЕФА

"Наслаждавам се на неговата увереност в мен и в цели отбора. Мисля, че се представих добре, и то с една отлична асистенция. Това дава на мен и на целия отбор сериозно самочувствие за следващите мачове в турнира.

Рано е да се каже дали сме най-добрият отбор в турнира. Това беше само един мач, от който взехме 3 точки, защото играхме добре. Играем мач за мач. Следва мач с Полша и целта отново е да вземем пълен комплект от точки", сподели още Йозил.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички