Хванаха Гуардиола да лъже по жалък начин на представянето си в Сити


Хванаха Гуардиола да лъже по жалък начин на представянето си в Сити
Снимка: Getty Images/Guliver

2576 0

Пеп Гуардиола е новата суперзвезда в Манчестър Сити и като цяло в английската Висша лига. Феновете по цял свят с основание са развълнувани и очакват един исторически блестящ сезон, след като в Англия се събраха най-добрите млади треньори - Гуардиола, Моуриньо, Конте и Клоп.

Съвсем нормално е Гуардиола да се опитва да се хареса на английските медии, след като никога не е бил нито футболист, нито треньор там. Само че феновете не са глупави, дори тези, подкрепящи "гражданите" и радващи се на назначението на испанския специалист.

ГУАРДИОЛА ЩЕ РИТА ЗАДНИЦИ ПО ПЪТЯ КЪМ ТИТЛАТА СЪС СИТИ

"Когато бях футболист, мечтаех да играя за Манчестър Сити", заяви Пеп и предизвика подигравки и откровен шок сред всички.

През 1990 година Гуардиола е получил първия си професионален договор и е играл за втория отбор на Барселона. От 92-ра е вече в първия, като остава там до 2001, след което преминава в Бреша за един сезон. Следва кратък период в Рома и трансфер в Ал-Ахли, от където след две години преминава в Дорадос, за да приключи кариерата си.

От 1992 до 1996 година Сити е в новосформираната Висша лига, но явно вместо да иска да се утвърди в родната Барселона, Гуардиола е мечтаел да рита за "гражданите", разсъждават здравомислещите на Острова и се смеят.

От 1996 до 2002 пък Сити е във втора дивизия, така че може би тогава отборът е бил привлекателен за Гуардиола, докато е жънел успехи на терена с каталунците. Социалните мрежи скъсаха от подигравки Пеп, който се изказа в стил "от малък съм ви фен", въпреки че е ясно, че не е така.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички