Дел Боске съжалява че е разкрил публично разочарованието на Касияс


Дел Боске съжалява че е разкрил публично разочарованието на Касияс
Снимка: Getty Images/Guliver

1063 0

Бившият треньор на Испания Висенте дел Боске призна, че е направил грешка като е говорил за разочарованието на Икер Касияс пред медииите.След като вратарят загуби титулярното си място и под рамката застана Давид де Хеа между него и Дел Боске се появи напрежение, което беше разкрито пред медиите от самия треньор.

Дел Боске не казал само на Касияс че напуска-ето защо

„Също както когато едно дете направи нешо лошо и ти му се скараш. Не ти говори два дни, а после всячески се опитва да оправи нещата. Беше неприятна ситуация за него, смяташе че заслужава титулярно място и искаше обяснение защо не го получава. Може би бях несправелив к като не му дадох това обяснение или закъснях с него“, призна Дел Боске цитиран от „AS”.

Касияс с емоционално обръшение към Дел Боске

„С Икер имаме добри взаимоотношения от години, затова ;лесно излязохме от ситуацията. Случая не трябваше да се раздухва толкова и това не трябваше да излиза извън съблекалнята. Направих грешка, но ние сме хора и всеки греши. Хората говорят за мен все едно съм светец, но аз съм като всички останали. Невъзможно е да имам 23-ма щастливи играчи в отбора.“, завърши специалистът.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички