Давид де Хеа проговори за скандала и дали ще участва на Евро 2016


Давид де Хеа проговори за скандала и дали ще участва на Евро 2016
Снимка: Gulliver/ Getty Images

1780 0

Новините около лагера на Испания преди старта на Евро 2016 не стихват. След като по-рано днес излезе информация, че стражът на националния отбор Давид де Хеа най-вероятно ще бъде изключен от състава на испанците заради секс скандал, той отрече тези твърдения.

Той бе категоричен, че не е участвал в такъв случай и отхвърли обвиненията.

"Изключително се изненадах от информацията, която е пълна лъжа. Това изобщо не отговаря на истината", категоричен бе испанският национал.

"Аз съм много спокоен. Концентриран съм изцяло върху участието си на Европейското първенство, защото знам, че това не отговаря на истината. Адвокатите ми ще се погрижат за останалото", допълни още Де Хеа.

Малко преди изявлението му медиите в Испания и английското издание Sky sports също опровергаха твърденията и се обединиха, че Давид де Хеа ще остане на Евро 2016. Новината е била потвърдена пред Sky Sports от източници от националния тим на Испания. Mundo Deportivo също потвърждава тази новина.

Извадиха Де Хеа от отбора на Испания за Европейското първенство?

Де Хеа, както и полузащитникът на Реал (Мадрид) Иско и нападателят на Атлетик (Билбао) Икер Муниаин са разследвани за участие в групово изнасилване през 2012 година, когато са били играчи на младежкия национален тим на Испания до 21 години.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички