Чачич: Разузнахме турците, имаме големи апетити на Евро 2016


Чачич: Разузнахме турците, имаме големи апетити на Евро 2016

746 0

Селекционерът на Хърватия Анте Чачич сподели очакванията си от предстоящата първа среща на отбора на Европейското първенство по футбол през 2016 г. "Шахматистите" се изправят срещу Турция днес в 16,00 часа.

"Отборът е готов за старта. Имаме големи апетити и атмосферата в колектива е невероятна. Винаги е така в националния отбор на Хърватия", заяви специалистът на пресконференцията преди мача.

Фатих Терим обяви целта на Турция на Евро 2016

"Имаме висококачествени играчи, някои от които са играли на две Европейски и на Световно, а също и висок отборен дух. Появиха се и талантливи младежи, които ни дават добра сплав от опи и младост. В нашата група няма отбор, който да не се цели в достигане до плейофите. Първият мач с турците е много важен и за нас, и за тях. Трябва да започнем срещата активно: да владеем топката, да натискаме противника и да играем за победа", сподели опитният наставник.

"При цялото ми уважение към Турция, ние се целим в добър резултат и смятам, че можем да го постигнем. Анализирахме съперника, разполагаме с доста информация и сме съставили няколко плана за това как ще играем. Разказах подробно на футболистите за слабите места на съперника, от които можем да се възползваме", завърши Чачич.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички