Чачич: Има един фаворит на Евро 2016 и това е Португалия


Чачич: Има един фаворит на Евро 2016 и това е Португалия

2011 0

Селекционерът на Хърватия Анте Чачич разкри, че е разочарован от ранното отпадане на своя тим от Евро 2016. "Шахматистите" допуснаха загуба с 0:1 от Португалия в осминафинала, като попадението падна в 117-ата минута на мача.

"Разбира се, че съм разстроен. Имахме отличен шанс и добър жребий. Знаехме, че ако елиминираме Португалия, щеше да ни чака отборът на Полша, но такъв е турнирът. Винаги трябва да играем срещу силни съперници. Сега мога само да поздравя своите играчи", коментира Чачич след отпадането.

 

Ракитич избухна: Футболът е най-тъпата игра на света!

Ракитич избухна: Футболът е най-тъпата игра на света!

 

"Случи се това, че ние днес не вкарахме гол. Това е футболът. Португалия е висококласен отбор с опитни играчи. Ако сега има фаворит на Евро 2016, това е отборът на Португалия", обяви специалистът.

"Днес всичко бе прекрасно, с изключение на това, че не успяхме да вкараме гол. Липсваше ни късмет в атаката. Играхме добре през целите 120 минути и контролирахме мача. Не допуснахме грешки, освен една, за която бяхме и наказани", добави хърватският селекционер.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички