Англия прави цели 6 промени в титулярния си състав преди решаващия мач на Евро 2016


Англия прави цели 6 промени в титулярния си състав преди решаващия мач на Евро 2016

1156 0

Селекционерът на Англия Рой Ходжсън е подготвил цели 6 промени в титулярния си състав за последния двубой на "трите лъва" в груповата фаза на Евро 2016 срещу Словакия.

Представителите на Острова окупират първото място в групата, но все още не са си гарантирали първото място и трябва да търсят победа над Словакия. Въпреки това Ходжсън ще заложи на 6 промени в титулярния си състав.

Той ще обнови изцяло схемата, с която играе, и ще заложи на дуото Джейми Варди - Даниел Стъридж, което му изкова обрата срещу Уелс. Така Хари Кейн и Рахим Стърлинг сядат на пейката.

Уейн Рууни ще получи почивка преди решаващите мачове от следващата фаза, като на негово място ще се появи капитанът на Ливърпул Джордан Хендерсън.

АНГЛИЯ ТРЕПЕРИ ОТ ТОЗИ ФАМОЗЕН ГОЛ НА... (ВИДЕО)

Две промени ще има и по бековете на английската защита. На терена ще се появят резервите Натаниъл Клайн и Райън Бъртранд за сметка на дуото от Тотнъм Дани Роуз и Кайл Уокър.

Последната промяна е свързана с появяването на Джак Уилшър сред титулярите. Той ще замени Деле Али, който също ще получи почивка от Ходжсън.

Срещата е от 22:00 часа бългалрско време.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички