Анчелоти разкри истинското отношение на Роналдо към Меси


Анчелоти разкри истинското отношение на Роналдо към Меси

3847 0

Треньорът на Байерн (Мюнхен) Карло Анчелоти даде интересен коментар по темата за отношенията между най-големите две футболни звезди в настоящето - Кристиано Роналдо и Лионел Меси. Това той стори в коментар в своята колонка за "Телеграф".

Италианският специалист работи две години с Роналдо в Реал Мадрид, затова може да се каже, че знае добре какво мисли португалецът за звездата на Барселона.

Гледа ли се в огледалото Кристиано Роналдо преди мач?

"Винаги ми задават въпроси за Лео Меси и Кристиано, но истината е, че ние в Мадрид не си минавахме дните, говорейки за Меси. Роналдо много уважава Меси, това е най-голямата истина. Кристиано смята, че двамата са си нужни един на друг. Всеки от тях поставя нови рекорди, с които едновременно си поставят и предизвикателства да надминат себе си", пише Анчелоти.

"Роналдо премина в Манчестър Юнайтед през 2003 г. и 12 г. по-късно все още е една от най-големите звезди в Европа. Това е невероятно. Ако не съществуваше единият от тях, Кристиано или Лео щяха да спечелят по осем "Златни топки", допълва специалистът.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички