Треньорът на Северна Ирландия: Трябва да печелим мачове като този с България


Треньорът на Северна Ирландия: Трябва да печелим мачове като този с България
Снимка: Getty Images

1420 0

Старши треньорът на Северна Ирландия Иън Баракло заяви преди мача с България, че ако отборът му иска да се класира за Световното първенство в Катар, мачове като този срещу българите трябва да бъдат спечелени задължително:

„Ако искаме да бъдем сред първите два отбора в групата, трябва да печелим мачове като този с България у дома и това не го казвам с неуважение към тях. Не искаме да влизаме в септемврийската сесия от квалификациите без да сме записали нито една победа от първите си два мача и трябва да я преследваме сега. Ако не го направим, трябва тогава да победим Швейцария два пъти. Една победа сега ще облекчи част от натиска, който ни предстои да посрещнем през септември.“ - коментира Баракло пред "Белфаст Телеграф".

Гостуването на България на Северна Ирландия е в сряда, 31 март и е с начален час 21:45ч. В първата си среща от квалификационните групи северноирландците загубиха от Италия като гост с 0:2, а вчера отборът почиваше по програма и затова игра приятелска среща със САЩ, която загуби с 1:2.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички