Тасевски посочи кой е най-опасният северномакедонски играч и какво очаква от двубоя


Тасевски посочи кой е най-опасният северномакедонски играч и какво очаква от двубоя
Снимка: Yulian Todorov/ LAP.bg

1317 0

Бившата звезда на Левски Дарко Тасевски посочи кой футболист на Северна Македония е най-голямата заплаха за националния отбор на България в двубоя тази вечер. Двата съседски тима се изправят един срещу друг на старта на Лига на нациите 2022.

"За мен най-добрият футболист в македонския национален отбор след отказването на Пандев е Енис Барди, който играе в Леванте. Мисля, че в скоро време ще направи и той сериозен трансфер в доста по-голям отбор в Испания. Страхотен футболист. Българите трябва да внимават основно за него при преки свободни удари, статични положения. Той връзва играта, много е нестандартен. В момента е водещият футболист на Северна Македония. Лидерът в отбора", каза футболистът на Славия пред "България Днес".

"Всички мислят, че едва ли не Северна Македония ще бие с лекота. Да, фаворит е. Играе по-добре, определено. Има повече успехи. Но няма да е лесен мачът. Познавам и футболистите на България добре. Знам техните качества, следя ги как играят. Затова мисля, че ще бъде равностоен мач. Който влезе с по-голямо желание и хъс, той ще спечели. Няма да има прекалено голяма разлика в класите", допълни футболистът с 45 мача за Северна Македония. Ето и програмата на България в Лига на нациите.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички