Радослав Кирилов: При Кръстаич нещата са на много високо ниво, работим модерно


Радослав Кирилов: При Кръстаич нещата са на много високо ниво, работим модерно
Снимка: Team Bulgaria

1417 0

Радослав Кирилов, който спечели приза за играч номер 1 на 18-ия кръг на Първа лига, коментира впечатленията си от работата на националния селекционер Младен Кръстаич.

Пред медиите нападателят сподели, че вижда перспектива в тима. Той отличи методите на сръбския специалист, които са различни от досегашните, но и по-успешни.

"Да, разбира се, когато резултатите са позитивни, нормално е да се отрази и на нас момчетата. Работим по-спокойно, но аз мисля, че доста голяма част от момчетата са нови, млади, не са натрупали тази негативна енергия, която имаше през последните години в националния отбор и това също е от значение. Но, пак повтарям, ние трябва да гледаме от тук напред, да си вършим работата и аз съм оптимист", заяви Кирилов, оценявайки работата на Кръстаич.

"Младен Кръстаич има различен метод на работа спрямо предните треньори - не искам да правя сравнения, не е моя работа, но сега нещата са на доста високо ниво. Работи се много от тактическа гледна точка, гледат се детайли, които в днешния модерен футбол са от голямо значение. Ако щете дори от физическа гледна точка, следят се кръвни изследвания, които модерният футбол ги изисква. Ако искаме да стигнем нивото на развитите държави, трябва да следваме тези стъпки", завърши Радослав Кирилов.

Ето какво каза самият Кръстаич след последните изяви на националите

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички