Просинечки: България не е сила като по времето на Стоичков, но са талантливи


Просинечки: България не е сила като по времето на Стоичков, но са талантливи
Снимка: Getty Images/Guliver

1319 0

Селекционерът на Босна и Херцеговина Роберт Просинечки предупреди футболистите си да не подценяват съперника си - България, в предстоящата контролна среща между двата тима в Разград. Двата отбора ще мерят сили в петък, 23 март.

"България не играе така, както по времето на Стоичков, но те са винаги талантлив отбор. Техните футболисти играят в Русия, Полша, Турция... Те със сигурност не са слаби и мачът с тях, както и този със Сенегал, ще бъде истински тест за нас", коментира специалистът пред издания в Босна.

"Сенегал? На хартия, като видиш къде играят националите им... Този мач ще е по-труден от първия в Разград", отбеляза той.

Просинечки каза още, че резултатът винаги е важен и Босна ще играе за победа срещу "лъвовете", но успехът няма да е приоритет.

"По-важното за мен е да видя всички играчи, всички ще получат шанс да се тестват срещу България и срещу Сенегал във Франция", обеща хърватинът.

След мача с Босна и Херцеговина избраниците на Петър Хубчев излизат срещу Казахстан, който е воден от бившия ни национален селекционер Станимир Стоилов.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички