Петър Хубчев не даде подробности за контузията на Илиев и посочи от какво не е доволен


Петър Хубчев не даде подробности за контузията на Илиев и посочи от какво не е доволен
Снимка: БГНЕС

2242 0

Националният селекционер на България Петър Хубчев даде пресконференция преди утрешното ни домакинство на Черна гора в евроквалификациите. Специалистът сподели, че не е доволен от физическото състояние на играчите и няма какво да направи в тази насока. Припомняме, че двама от титулярите бяха освободени заради травми - Кирил Десподов и Пламен Илиев.

Хубчев обаче не даде подробности за травмата на вратаря и как се е стигнало до нея. "Не съм доволен от физическото състояние, има хора, които са в добра форма, но има и хора с потенциал, но за 3-4 дни няма как да работим по нея.

Контузиите, няма отбор, който да няма контузени, не е само Пламен, 4-5 човека дойдоха с оплаквания, къде сериозни, къде не толкова, тези момчета са ми важни и ценни, те са готови да дадат всичко и да минат определена граница за този отбор. Всяка контузия влияе, това трябва да ни мотивира, а не да ни обезсърчава, затова сме и толкова хора. Аз разчитам на отбора, за мен е важен отборът", заяви националният селекционер.

Черна гора също ще бъде без големите си звезди, но отново смятат, че ще се преборят за победата - ето и повече подробности.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички