Няма къде да избяга: Ясно е кога ще изслушват Борислав Михайлов в парламента


Няма къде да избяга: Ясно е кога ще изслушват Борислав Михайлов в парламента
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

5356 0

Борислав Михайлов може и до момента да не е подал оставка (б.ред. петък в 13 часа), но ситуацията за него изключително много се усложнява. Освен феновете, които се обединиха срещу управлението му, то от парламента бе поискана оставката му, а прокуратурата започва разследване срещу него и БФС.

Борислав Михайлов ще отговаря пред парламента

През идната седмица шефът на родната централа ще трябва да дава обяснения и пред парламентарната ресорна комисия по въпросите на децата, семейството, младежта и спорта. Изслушването е насрочено за 22 ноември (сряда) от 14:15 часа.

"Изслушване на г-н Борислав Михайлов - президент на Български футболен съюз, на основание чл. 28, ал. 1 и 3 от Правилника за организацията и дейността на Народното събрание, във връзка със създадените проблеми при организацията за провеждане на футболната среща за европейски квалификация на 16.11.2023 г. между България и Унгария", гласи дневният ред.

Припомняме, че предложението бе на Кристина Петкова - депутат от ПП-ДБ. Народният представител на ГЕРБ-СДС Красен Кралев поиска на следващото заседание на комисията да станат ясни мотивите за искането евроквалификацията България - Унгария да бъде при закрити врати. А по-рано днес и Наско Сираков определи случващото се срамно и призова Михайлов да даде оставка.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички