Младен Кръстаич изненадал БФС с нестандартно решение


Младен Кръстаич изненадал БФС с нестандартно решение
Снимка: Facebook / BulgarianNationalTeam

2924 0

Новият старши треньор на националния ни отбор по футбол - Младен Кръстаич, е изненадал приятно ръководството на Българския футболен съюз и президента му Борислав Михайлов, твърди "Блиц".

Разкрива се, че сърбинът е отказал да се нанесе в апартамент в София, който му е бил предложен от БФС и вместо това предпочита да пътува всяка седмица по оста България - Сърбия, да гледа мачове из различни точки на страната ни и да нощува в хотели за по 1-2 вечери.

"Решението му изненада Борислав Михайлов, но в крайна сметка Кръстаич така предпочете. Беше му намерено много хубаво жилище", заявяват източници на изданието. Допълва се още, че Кръстаич пътува с личен автомобил и сам си поема по-голямата част от разходите за гориво!

48-годишният специалист дебютира начело на "лъвовете" с разгром 5:1 срещу Гибралтар, последван от минимален успех в Северна Македония (1:0), който позволи на България да остане в Лига "С" на турнира Лига на нациите и да попадне в четвърта урна на жребия за ЕВРО 2024, който ще бъде теглен на 9 октомври.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Пламен Марков пред Sportlive: Трябва подмладяване и в БФС! Не бива да се изпада в еуфория след двете победи на националите!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички