Лорис: Длъжни сме да спечелим срещу България


Лорис: Длъжни сме да спечелим срещу България
Снимка: БГНЕС

1054 0

Капитанът на Франция Юго Лорис заяви категорично, че основната цел на неговия тим за предстоящата световна квалификация с България са спечелването на трите точки. Двубоят от група А е утре, 7 октомври, от 21.45 ч. на Националния стадион „Васил Левски“.

„Позицията, в която се намираме в момента ни задължава да спечелим трите точки срещу България. Изправяме се срещу един силен отбор, който играе добре у дома и затова трябва да дадем всичко от себе си, за да победим.

Два кръга преди края на квалификациите „петлите“ са лидери в групата с актив от 17 точки, докато тимът на Петър Хубчев е четвърти с 12 пункта. В последния си двубой французите завършиха изненадващо 0:0 у дома срещу аутсайдера Люксембург, докато българите отстъпиха с 1:3 при визитата си на Холандия.

„Не започнахме мача с нужната агресивност срещу Люксембург. Без съмнение България е по-добър отбор и срещу тях не можем да си позволим да бъдем отпуснати в началото. Трябва задължително да спечелим този мач и за тази цел трябва да бъдем агресивни от първата минута“, коментира още стражът на английския Тотнъм.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички