Лечков се надява на пълен стадион срещу Холандия


Лечков се надява на пълен стадион срещу Холандия

1413 0

Вицепрезидентът на Българския футболен съюз и отговорник за националните отбори Йордан Лечков заяви, че срещата между България и Холандия в събота трябва да се играе пред пълни трибуни, за да усетят играчите подкрепа от страна на феновете.

"Ние каквото сме могли като играчи и сега като ръководители сме го направили. Отстрани може само да подкрепяме момчетата. Ако те си вярват достатъчно, може и да успеем да победим Холандия."

"Силите в съвремения футбол са абсолютно изравнени изравнени. Биеш големите и ставаш голям. На мен ми се ще стадионът да е пълен. Ако печелим, ще има публика", коментира бившият играч на ЦСКА и Хамбургер, съобщава "Тема Спорт".

В ложите на "Васил Левски" в събота се очаква и доста сериозно мениджърско присъствие. То, разбира се, ще е главно заради играчи на съперника. До двубоя с лалетата Хубчев е планирал да заведе възпитаниците си на кино.

Повечето занимания на нашите национали ще бъдат закрити за журналисти и зрители. Само днес следобед и в петък на официалната тренировка фенове и медии ще могат да стоят 15 минути.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички