Капитанът на България U21 Християн Петров: Самочувствието ни е повдигнато, но не летим в облаците


Капитанът на България U21 Християн Петров: Самочувствието ни е повдигнато, но не летим в облаците
Снимка: Facebook: Team Bulgaria

355 0

Футболистът на ЦСКА и капитан на България U21 - Християн Петров, даде интервю пред "Блиц" след важната победа на "лъвчетата" срещу Полша.

"Отборът ни се представи на много добро ниво във всяко отношение. Преди мача си говорихме с момчетата, че Полша е преодолим отбор. Излязохме концентрирани и си свършихме работата", започна Петров пред изданието.

Той бе категоричен, че по-скъпият състав на съперника не е оказал никакво влияние на тима: "Не ни е оказало влияние на играта. Бяхме готови и пределно мотивирани. Това сравнение даже ни помогна, тъй като ни мотивира още повече да покажем какво можем".

ОЩЕ: Бурна радост от младежите и мощно "Българи юнаци" в Полша, Валери Божинов ги надъхва (ВИДЕО)

"Самочувствието ни е повдигнато след такава гръмка победа, но ние стоим здраво стъпили на земята и не летим в облаците. В националния отбор винаги излизаме за победа, без значение какъв е съперникът ни и така ще бъде до края на квалификациите", зарече се защитникът и допълни:

България U21

"Победата ни даде самочувствие, но и стимул да продължим да работим здраво в клубните си отбори. Надявам се представянето на всички момчета да е било забелязано от клубовете им и това да им помогне да играят по-често".

За финал Петров не пожела да коментира в детайли промените в Българския футболен съюз: "За мен най-важното е не кой е шеф на националните отбори или президент на БФС, а да бъдем обединени. Всички - футболисти, отбори, фенове. Ако сме обединени и работим заедно, нещата ще се получават!".

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

Александър Димитров обясни как България U21 e надделяла в Полша

Марин Петков с надежди България да се класира за Евро 2025

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички