Ясен Петров потвърди за среща с Боби Михайлов: Не се притеснявам дали ще бъда уволнен


Ясен Петров потвърди за среща с Боби Михайлов: Не се притеснявам дали ще бъда уволнен
Снимка: Vladimir Stoyanov / LAP.bg

1966 0

"Никога не коментирам противниковия отбор. Уважаваме Грузия, но утре искаме да спечелим. Ние сме наясно, че това ще бъде съвсем различен двубой. Разузнали сме ги детайлно и се надявам, че утре ще реагираме по много по-добър начин, отколкото срещу Северна Македония. Никога не сме се определяли като фаворити, но искаме да победим", заяви националният селекционер Ясен Петров преди двубоя с Грузия от Лигата на нациите в неделя.

"Лъвовете" посрещат своя съперник в Разград след равенството със Северна Македония през седмицата. "Имаме двама човека, които са проблеми, днес ще бъдат тестирани, за да видим как върви тяхното възстановяване. От мача с Македония нямаме проблеми. При всичко положения ще направим промени, за да можем да извлечем максимума от кадъра, с който разполагаме, а колко ще са те - ще разберете утре", коментира Петров на пресконференцията преди срещата.

Треньорът на националите потвърди, че вчера е разговарял с президента на БФС Борислав Михайлов и спортния директор Георги Иванов. "Четох много неща, мен това не ме вълнува. Ние година и половина се опитваме да подмладяваме отбора и да изградим едно ядро от опитни и млади играчи, този отбор има бъдеще. Не се притеснявам дали ще бъда или няма да бъда треньор на отбора. Убеден съм, че това, което сме направили, ще даде резултат рано или късно. Спекулациите не ме интересуват. От нищо не се притеснявам, в живота съм видял всичко".

Крайният защитник Антон Недялков сподели, че очаква труден мач срещу грузинците. "Грузия са много компактен отбор, обичат да играят агресивен футбол, но нас това не ни пречи, ние сме готови за тях и утре ще видите резултата. Играл съм срещу някои от техните играчи в клубния си отбор. Очакваме много труден мач, но аз изобщо не се притеснявам, ние знаем какво трябва да направим, подготвени сме, всички очакват този мач с нетърпение. Трябва да бъдем по-спокойни, тогава нещата ще ни се получат много по-добре от предишния мач", каза бранителят на Лудогорец.

Още новини за националния отбор по футбол четете в SportLive.bg!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички