Хубчев въведе казармени мерки в националния отбор?


Хубчев въведе казармени мерки в националния отбор?

1604 0

Селекционерът на националния ни отбор Петър Хубчев се е заел повече от сериозно със затягането на дисциплината в тима. Той категорично държи всички футболисти да са по леглата до 22:00 ч., пише вестник "Меридиан мач".

Освен логичната забрана за излизане и ходене по заведения, Хубчев на практика е отрязал и част от любимите неща на футболистите като играта на карти, например. За да е сигурен, че всички са по леглата в точно уречения час, самият Хубчев или някой от помощниците му минават на проверка по стаите.

Логично в лагера в резиденция Бояна не се допускат никакви външни лица, включително и близки роднини, съпруги и деца. Целта на Хубчев е целият тим да бъде изолиран по най-добрия начин от външни вълнения и да се концентрира върху двубоя с Беларус.

В миналото сме били свидетели на доста скандали и проблеми в лагерите на националите. Сред най-популярните е биреният скандал по времето на Лотар Матеус. Сега Хубчев иска първо да изкорени всички подобни изпълнения и да подобри атмосферата, за да се вдигне и качеството на играта.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички