Хубчев: Ние сме по-освободени психически в сравнение със съперника


Хубчев: Ние сме по-освободени психически в сравнение със съперника
Снимка: БГНЕС

1215 0

Националният ни селекционер Петър Хубчев за пореден път се изказа изключително умерено и подчерта, че не трябва играчите да се поддават на емоциите след победата над Швеция, тъй като не сме голяма футболна сила.

"Във футбола често става така - да се поддадеш на еуфорията. Затова основната ми роля е да убедя играчите, че победата онзи ден ще има малка роля утре. Не си правим никакви илюзии, че ще бъдем улеснени по някакъв наичн. Не сме голяма футболна сила, че да си позволим да се поддаваме на настроението. Трябва да използваме още по-добре моментната си форма, да бъдем дисциплинирани и да направим още един толкова силен мач”, смята Хубчев.

"При нас нещата са малко по-спокойни в сравнение с Холандия за това дали ще отидем в Русия. Ако не се класираме, ще съжаляваме и ще си направим изводите, но пък това няма да ни е за първи път. Ние сме по-освободени психически в сравнение със съперника и се надяваме това да е нашето предимство”, заяви селекционерът на официалната пресконференция. Срещата с Холандия е утре от 19 часа. 

Относно отсъствието на Робин ван Перси и Кевин Строотман:"Това са двама много добри футболисти, но не са единствените силни играчи на съперника. Ние се подготвяме за един много сериозен опонент. Важно е да спазваме тактическа дисциплина и все повече да започваме да вярваме в нашите силни страни. По-правилно е да се концентрираме върху нас си".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички