Хубчев: Не мога да имам и една дума забележка към момчетата в тренировките


Хубчев: Не мога да имам и една дума забележка към момчетата в тренировките
Снимка: БГНЕС

2651 0

Националният селекционер Петър Хубчев заяви, че най-важното за предстоящата контрола със Саудитска Арабия е отношението, което ще покажат играчите му. 

"Не мога да имам и една дума забележка към момчетата в тренировките. Много сериозно се отнасяха момчетата към тренировките, но с уговорката, че това не се брои много. Важно е, но истината е, че на мач трябва са се показват тези неща", коментира Петър Хубчев.

"Много трябва да подобрим, за да имаме по-добро бъдеще, но първо ще го споделя на играчите. Най-вече сериозното отношението към националния отбор във всяка една тренировка и във всеки един мач. Не е било по-различно. Тук съм от година, а само веднъж се наложи да прекратим една тренировка. Като цяло винаги са се готвили много добре футболистите, но истината е, че оценката се дава от резултатите", сподели още Хубчев.

Срещата е утре в Лисабон от 19 часа. Да, наясно сме със състава за утре. Има го това във футбола, няма гаранция, че всички ще са здрави за определен мач. Тъй че трябва да живеем с това и да реагираме по най-правилния начин с хората, които имаме тук. Не на всяка цена ще бъдат ползвани 6 смени. Имаме някои неща, които ни интересуват. Говорихме надълго и нашироко с момчетата. Има някои неща, които трябва да се подобряват много, други – да се затвръждават. В зависимост от това как се чувства всеки, ще реагираме.Четири мача изгледах на Саудитска Арабия. Наскоро са сменили треньора. Почти във всеки мач ползват различна система. Това са техни проблеми. Ние трябва да знаем тези неща, но да се концентрираме върху нашите задачи".

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички