Хубчев има колебания за Марселиньо


Хубчев има колебания за Марселиньо
Снимка: БГНЕС

4895 0

Селекционерът Петър Хубчев все още не е решил дали да извика звездата на Лудогорец Марселиньо за световната квалификация с Холандия, която е на 25 март. Срещу Нефтохимик бразилецът вкара много красив гол, 11-ти за него в първенството от началото на сезона, и за пореден път демонстрира високата си класа.

Това е най-резултатната му кампания, що се отнася до вътрешното първенство. Хубчев веднъж вече зачеркна Марселиньо - за двубоя с Беларус (1:0). Той разчиташе на него за квалификациите с Франция и Швеция, когато обаче списъкът бе направен от предшественика на героя от САЩ'94 -Ивайло Петев, пише "Меридиан мач".

Основната причина, поради която Хубчев се колебае, е възрастта на Марселиньо, който през тази година ще навърши 33.

Той обаче няма алтернатива в националния ни тим, като освен това има два гола в последната календарна година - срещу Португалия в неговия дебют и срещу Люксембург. Колкото него имат Ивелин Попов, Александър Тонев, Михаил Александров и Димитър Рангелов.

Очаква се списъка на Хубчев за квалификацията с Холандия да излезе след около 10 дни, като в него със сигурност ще има доста изненади.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички