Хубчев: Ако някой ми каже кои футболисти да викам, напускам


Хубчев: Ако някой ми каже кои футболисти да викам, напускам
Снимка: БГНЕС

991 0

Селекционерът на националния отбор по футбол Петър Хубчев заяви, че може да очакваме промени в тима през пролетта. Той не изключи възможността да върне в състава някои отписани от предшествениците му играчи.

"Докато ние сме там, ще викаме футболисти без значение дали се казват Михайлов, дали се казват Лечков, без значение на кого са синове или внуци. Ако ние сме убедени, че тия момчета могат да помогнат, ще бъдат викани”, категоричен беше националният селекционер пред bTV. Освен това допълни, че следи всички чужденци с наш паспорт.

Хубчев приема сегашния си пост като най-висшето стъпало в кариерата на един треньор, но не скри, че среща много непознати детайли във всекидневната си работа. Освен това селекционерът обяви, че няма да се поколебае да напусне, ако някой му казва как да си върши работата и кои футболисти да вика. 

„Аз съм първият човек, който ще дойде да ви потърси да ви кажа, че има такова нещо или че повече няма да се занимавам с тая работа. Няма такова нещо. Много, ама много сериозно се съмнявам, че въобще е имало такова нещо”.

Противно на настрението да не очакваме класиране за Световното първенство през 2018 г., наставникът смята, че победа срещу Холандия през март следващата година ще накара цялата футболна общественост да повярва в шансовете на отбора.

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички