Грузия - България по ТВ: Къде да гледаме мача от Лига на нациите?


Грузия - България по ТВ: Къде да гледаме мача от Лига на нациите?
Снимка: Ivaylo Borisov / LAP.bg

4052 0

България ще гостува на Грузия в четвъртия си мач от тазгодишното издание на Лигата на нациите. Двубоят от четвърта група на Лига С на турнира в столицата Тбилиси започва в 19:00 часа българско време.

Родните национали претърпяха една от най-срамните си загуби, след като бяха разбити от грузинците с 2:5 миналата седмица в Разград и ще се опитат да се реваншират за тежкото домакинско поражение, което на практика ни остави без шансове за прогрес в надпреварата. В добавка, отборът бе разтърсен след пътния инцидент, при който Тодор Неделев пострада тежко и бе опериран по спешност заради счупване на черепа. За щастие, капитанът на Ботев Пд е вече контактен и в стабилно състояние след случилото се.

Временният селекционер Георги Иванов-Гонзо обяви, че ситуацията е сложна след случилото се, което е шокирало всички в лагера на националите. Той трябва да вдигне нашите футболисти и след фиаското с Гибралтар в последния двубой на България в Лигата на нациите – „трикольорите“ направиха само равенство 1:1 при визитата си на „футболното джудже“.

Страната ни ще търси първа победа в тазгодишното издание след двете си равенства със Северна Македония и Гибралтар и загубата от Грузия, който е лидер в подреждането с пълен актив от девет точки. Родните национали са трети с две точки, на една пред намиращия се на дъното Гибралтар, докато Северна Македония има четири пункта.

До момента България и Грузия са се изправяли седем пъти един срещу друг, като в официалните мачове "лъвовете" имат две победи, равенство и две загуби. Съдийската бригада ще бъде от Норвегия, като главен съдия е Еспен Ескас, а негови помощници ще са Ким Томас Хаглунд и Ян Ерик Енган. Двубоят Грузия - България ще бъде предаван пряко по БНТ 1, можете да го следите НА ЖИВО и в Sportlive.bg

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички