Дидие Дешан: Не се е случило нищо драматично с Карим Бензема


Дидие Дешан: Не се е случило нищо драматично с Карим Бензема
Снимка: Getty Images/Guliver

1795 0

Селекционерът на националния отбор на Франция Дидие Дешан коментира състоянието на Карим Бензема след приятелския мач срещу България. Нападателят на Реал Мадрид получи контузия, в резултат на което Дешан не пожела да рискува.

“Бензема получи удар малко над коляното, усети напрежение в мускула и преценихме да не рискуваме. Медицинският щаб ще се погрижи за него. Имам пълно доверие на лекарите ни. Ще направим правилните неща и няма да прекараме всеки един ден в това да се чудим какво е положението. Не се е случило нищо драматично“, добави той.

“Направихме доста добри неща. Дадох шанс на повече футболисти, тъй като имах право на шест смени. Уелсците ни създадоха повече проблеми от България. Имаме прогрес. За футболистите беше допълнителен стимул присъствието на фенове по трибуните. На прав път сме", добави френският специалист.

Дешан не подмина и въпроса за включването на Оливие Жиру, който вкара два гола на националите ни.“Разбира се, че съм доволен от Жиру. Toй е доказан нападател. Планирах да го пусна за по-малко минути. Мисля, че Оливие игра повече, отколкото през последните три месеца общо, но аз не съм магьосник. Радвам се за него. Ще имаме нужда от головете му на Европейското първенство”, коментира Дешан.

Ето какво каза и капитанът на Франция Уго Лорис.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички