Дерменджиев: Това е реалността, напрежението в отбора трябва да спадне

 

Искам това напрежение да спадне
имахме доста добри моменти, в които можехме да отбележим гол.
в крайна сметка такъв е резултатът, това е реалността.
искам да говоря за положителните страни
Бяхме много припряни
Има някаква доза промяна в желанието за игра и за победа.
Играчите също искат да се представят добре.
възможни са промени за чехия

Селекционерът на българския национален отбор Георги Дерменджиев дебютира с поражение, след като "лъвовете" записаха 12-тия си мач без победа. Бившият наставник на Лудогорец и Левски подчерта, че е необходимо да спадне напрежението в отбора, за да се подобри и цялостното състояние в тима.

Дерменджиев: Не е добре да те хокат постоянно, това си е нашият национален отбор

Селекционерът на българския национален отбор по футбол Георги Дерменджиев иска да види спокойна и освободена игра от своите избраници срещу Параг...

"Искам това напрежение в отбора да спадне. Имахме доста добри моменти, в които можехме да отбележим гол. В крайна сметка такъв е резултатът, това е реалността. Бяхме много припряни", започна Дерменджиев.

"Искам да говоря за положителните страни. Има някаква доза промяна в желанието за игра и за победа. Играчите също искат да се представят добре", добави селекционерът, който призна, че могат да се очакват промени в състава за мача с Чехия.

А какво е първото нещо, което е казал Дерменджиев на своите футболисти след назначаването му за селекционер на България - четете в този материал на SportLive.bg

 

Още по темата

Please select answer!