Дерменджиев не се развълнува, ето как коментира жребия за България


Дерменджиев не се развълнува, ето как коментира жребия за България
Снимка: БГНЕС

5313 0

Треньорът на националния ни отбор по футбол Георги Дерменджиев коментира жребия за плейофите за Евро 2020, който отреди България да се изправи срещу Унгария като домакин. Опитният наставник остава здраво стъпил на земята и призовава всички да запазят спокойствие и да не изпадат в еуфория.

"Един треньор винаги иска най-лесното за жребия. Аз оставям на жребия и който отбор се падне - той. Играем с Унгария като домакини и се насочваме към този отбор. Ще го анализираме достатъчно подробно, ще бъдат запознати и играчите. Добре е, че ще играем в София, ще разчитаме и на феновете" - започна Дерменджиев пред БНТ.

"Унгарският футбол е в подем, така че на този етап не може да има каквото и да е било подценяване. Нека караме стъпка по стъпка и да не изпадаме в еуфория. Като бяхме 12 мача без победа имаше огромно напрежение, сега се появява възможност и сме високо в облаците сякаш сме се класирали на Европейско. Искам да бъдем разумни" - призова наставникът. 

Вижте повече подробности за съдбата на националите ни, както и пълният жребий за всичките 4 потока - в този материал на SportLive.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички