БФС заплаши с дело и пита: Как "Колежа" е опасен за националния отбор, но не и в Първа лига?


БФС заплаши с дело и пита: Как "Колежа" е опасен за националния отбор, но не и в Първа лига?
Снимка: facebook.com/BulgarianNationalTeam

1845 0

Заместник изпълнителният директор към БФС - Христо Запрянов, отговори скоро след обвиненията на Илиян Филипов, че от централата заплашват за отнемането на лицензите на водещите стадиони в Пловдив - "Лаута" и "Колежа".

Именно Запрянов бе споменат от собственика на PIMK в социалните мрежи и сега заплаши, че ще "потърси правата си в съда" след коментарите по негов адрес. 

В допълнение ръководителят към родната централа успокои по казуса, че разполага със запис на разговора с Филипов и от БФС просто са искали "становище" от строителя дали стадионът е опасен. 

Позицията на обвинения

"Отричам това нещо. Не съм заплашвал, не съм споменавал думата "лиценз". В интерес на истината, разполагаме със запис на разговора с Филипов.

Попитах го за становището му как стадион "Христо Ботев" в Пловдив може да е опасен за мач на националния отбор, а да не е опасен за мачовете във вътрешното първенство. Разговорът е записан, както казах. Най-вероятно ще потърся правата си в съда", категоричен е Запрянов пред Sportal.

Вижте скандалните обвинения на Филипов към БФС за леценза на стадионите!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички