Бербатов предупреди каква грешка да не допускат националите ни срещу Англия


Бербатов предупреди каква грешка да не допускат националите ни срещу Англия
Снимка: принтскрийн

3654 0

Легендата на българския футбол Димитър Бербатов очаква Англия да срещне повече затруднения срещу българския национален отбор в София, отколкото на "Уембли". Според него един от големите проблеми в предния двубой е бил ранно допуснатият гол, а сега вярва, че в понеделник англичаните ще се изправят срещу стена от защитници.

"Резултатът не бе добър за нас, направихме грешка при първия гол и трябва да поправи тези грешки. Трябва да сме наистина концентрирани, когато владеем топката. Англичаните са много активни, пресират и те принуждават да грешиш", заяви Бербатов.

"Когато се изправиш срещу толкова бързи играчи като Стърлинг, Джейдън Санчо и Ршфорд, то може да имаш големи неприятности. Гарет Саутгейт има вълнуващ отбор, който играе футбол. Играта на Англия е интересна и интелигентна. Това може да се види от начина, по който се движат самите футболисти и начина, по който се движи топката. Затова трябва да сме много внимателни, да контролираме топката и да се възползваме, когато имаме шанс. В общи линии ще бъде същият отбор, който бе на "Уембли". Смятам, че ще се защитаваме повече, защото ако опитаме да се надиграваме с Англия, ще имаме големи проблеми", допълни още бившият нападател на националния ни отбор.

А какви промени ще предприеме Красимир Балъков след равенството с Черна гора - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички