Вандерсон взел решението за България с Домусчиев, мечтае за мач с Бразилия


Вандерсон взел решението за България с Домусчиев, мечтае за мач с Бразилия
Снимка: Getty Images/Guliver

5824 0

Крилото на Лудогорец Вандерсон призна, че е решил да стане национал на България след разговор с клубния собственик Кирил Домусчиев. Бразилецът дебютира за страната ни снощи при тежкото поражение с 0:4 от Англия на "Уембли". Той призна, че мечтата му е да играе с фланелката на България срещу друг ужасяващ съперник - този на неговата родина.

"Реализирах мечта - моя и на семейството ми. Те винаги са си мечтали това за мен - един ден да играя в голям клуб, а също и в национален отбор", призна Вандерсон пред бразилския UOL Esporte.

"Натурализацията беше мой избор, направен със собственика на моя клуб. Той разговаря с мен и реших, че е много важно, тъй като играя в Европа и имам европейски паспорт. Като знам също и че искам да остана в Европа известно време. Не искам да се връщам в Бразилия. Много ми харесва в Европа", сподели атакуващият играч.

"Да играя срещу Бразилия би било мечта. Дори разговарях с баща си тези дни и той каза, че мечтата му е България да играе срещу Бразилия. И то в Бразилия, така, че да може той да гледа този мач. Със сигурност, ако има отбор, срещу който исках да играя, това е Бразилия", завърши Вандерсон. Вижте в този материал каква злощастна статистика затвърди мачът Англия - България.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички