В Норвегия се скъсаха да хвалят Божидар Краев


В Норвегия се скъсаха да хвалят Божидар Краев
Снимка: БГНЕС

3139 0

В часовете преди снощната среща между България и Норвегия, медиите в скандинавската страна се прехласваха по Божидар Краев. Юношата на Левски заби и двата гола за успеха над Словения с 2:1 преди дни.

Телевизионният норвежки канал ТВ2 призова преди срещата на националния стадион „Васил Левски“ да бъде спрян Краев, в противен случай селекцията на Ларс Лагербак ще си пати.

Медията потърси за мнение Александър Сьорлот, бивш съотборник на българина в Митдиланд. "Той е изключително опасен на 25 метра от вратата. Изключителен талант, въпреки че по моето време не играеше редовно. Притежава нещо специално. Още в бившия си клуб вкарваше доста, въпреки че не е централен нападател. В Митдиланд дойде като голмайстор, има силен десен крак", сподели футболистът. 

Репортерът на телевизионният канал Яспер Матисен, който пътува с Норвегия за мача в България, също похвали Краев, пише "Труд". "Веднага след като отбеляза двата гола на Словения, се чух с приятелите ми в „Митдиланд“ – сподели Матисен. – Те ми казаха, че Краев е играч, който има добър поглед върху играта и „чете“ футбола. Българският национал може да стреля еднакво добре и с двата крака. Безсъмнено един много вълнуващ млад играч". 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички